Afdekmaterialen

Deze pagina bied je naast ons zeer ruime assortiment Durafit – topkwaliteit microfiber afdek – ook onze afdek EVA in veel vrolijke kleurencombinaties, enkele andere veelgebruikte afdekmaterialen en naast de bekende microsuede ook originele Alcantara in twee kleuren.

Durafit microfiber glad en geprent

We bieden 40 kleuren van dit superieure en duurzame alternatief voor afdekleer. Alle 40 kleuren zijn verkrijgbaar in de gladde kwaliteit en 24 kleuren daarvan ook in de geprente (perfo) kwaliteit. Je kunt kiezen uit kleine vellen, grote vellen en minirollen.

Durafit specials

Naast de basisvarianten glad en geprent is een aantal kleuren verkrijgbaar met een frisse eucalyptusgeur, in extra glanzend, in een speciale ‘techlook’, met PPT en/of in een extra dikke kwaliteit van 1.1mm.

Hydro-Tec® Ortho Covers voor gecertificeerde inlegzolen in EMMA veiligheidsschoenen

EMMA Safety Footwear levert gewone en semi-orthopedische veiligheidsschoenen. Als aanpassingen aan die schoenen zelf geen oplossing bieden is een op maat gemaakte steunzool een prima alternatief. Wij zijn de leverancier voor de podotherapie en podologie van het gecertificeerde Hydro-Tec® Ortho Cover afdekmateriaal. Als dit materiaal gebruikt wordt conform de door EMMA vastgestelde richtlijnen en in combinatie met een EMMA veiligheidsschoenen, blijven die schoenen hun certificering behouden en voldoen de schoenen aan de strengste Europese veiligheidsnormen.
Meer informatie vind je op onze speciale EMMA-pagina.

Diverse afdekmaterialen

Ons startassortiment is beperkt, maar wordt snel uitgebreid. Wil je weten waarmee? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

De komende tijd wordt ons assortiment snel uitgebreid. Als eerste op de hoogte van nieuwe producten? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.