Afdekmaterialen: Durafit glad en geprent

We bieden 40 kleuren van dit duurzame alternatief voor afdekleer. Alle 40 kleuren zijn verkrijgbaar in de gladde kwaliteit en 24 kleuren daarvan ook in de geprente (perfo) kwaliteit. Je kunt kiezen uit kleine vellen, grote vellen en minirollen. Daarnaast is er een aantal Durafit specials.

Durafit, topkwaliteit microfiber afdekmateriaal voor steun- en inlegzolen

Wij verkopen geen afdekleer, maar wel 40 kleuren Durafit. De afgelopen jaren zijn er steeds meer microfibers als alternatief voor leer op de markt gekomen. Door zijn (constante) dikte en kwaliteit is Durafit de optimale keuze als afdekmateriaal voor steun- en inlegzolen. Het combineert de prettige eigenschappen van leer met de voordelen van een product dat speciaal is ontwikkeld voor toepassing in schoenen en is zo samengesteld dat het optimaal vocht opneemt en afvoert waardoor zweet zich niet ophoopt. Dat resulteert in een maximaal comfort én in minder geur. Daarnaast is Durafit 100% recyclebaar én wasbaar op hoge temperaturen.

 Nieuw in ons assortiment

Ons startassortiment is beperkt, maar wordt snel uitgebreid. Wil je weten waarmee? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

De komende tijd wordt ons assortiment snel uitgebreid. Als eerste op de hoogte van nieuwe producten? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.