Afdekmaterialen: Durafit specials

Naast de basisvarianten glad en geprent is een aantal kleuren verkrijgbaar in een extra glanzende kwaliteit, in een extra dikke kwaliteit van 1.1mm, in een speciale high-tech oppervlaktebehandeling of met PPT voering.

Durafit, topkwaliteit microfiber afdekmateriaal voor steun- en inlegzolen

Wij verkopen geen afdekleer, maar wel 40 kleuren Durafit. De afgelopen jaren zijn er steeds meer microfibers als alternatief voor leer op de markt gekomen. Door zijn (constante) dikte en kwaliteit is Durafit de optimale keuze als afdekmateriaal voor de steun- en inlegzolen waarvoor tot voor kort leer werd gebruikt. Het combineert de prettige eigenschappen van leer met de voordelen van een product dat speciaal is ontwikkeld voor toepassing in schoenen en is zo samengesteld dat het optimaal vocht opneemt en afvoert waardoor zweet zich niet ophoopt. Dat resulteert in een maximaal comfort én in minder geur. Daarnaast gaat Durafit langer mee dan leer, is het 100% recyclebaar én wasbaar op hoge temperaturen.

De komende tijd wordt ons assortiment snel uitgebreid. Wil je weten waarmee? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

De komende tijd wordt ons assortiment snel uitgebreid. Als eerste op de hoogte van nieuwe producten? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.