Afdekmaterialen: Hydro-Tec® Ortho Covers voor gecertificeerde inlegzolen in EMMA veiligheidsschoenen

Als podotherapeut of podoloog kun je bij ons terecht voor het gecertificeerde Hydro-Tec® Ortho Cover afdekmateriaal.

Als dit materiaal gebruikt wordt conform de door EMMA vastgestelde richtlijnen en in combinatie met EMMA veiligheidsschoenen, blijven die schoenen hun certificering behouden en voldoen de schoenen aan de strengste Europese veiligheidsnormen.

Mallensets voor de diverse modellen EMMA veiligheidsschoenen

Om de Ortho Covers te kunnen verwerken kun je bij ons ook kartonnen mallensets kopen voor de diverse schoenenlijnen van EMMA.

EMMA orthopedische veiligheidsschoenen

Al 85 jaar maakt Emma Safety Footwear in Nederland veiligheidsschoenen. Bijna 10% van de dragers heeft voor een optimaal draagcomfort behoefte aan kleine tot middelmatige aanpassingen.

Een op maat gemaakte steunzool is geschikt bij voorvoetklachten/ metatarsalgie, hielspoor/ fasciitis plantaris, lichtcomplexe standsafwijkingen van de voet, mortose neuralgie en sesamoïditis. Sinds 2016 biedt EMMA de mogelijkheid om gebruik te maken van de EMMA Hydro-Tec® Ortho Covers om zo, gezamenlijk met een EMMA veiligheidsschoen, een ISO 20345:2011 gecertificeerde oplossing te kunnen aanbieden.

Ons startassortiment is beperkt, maar wordt snel uitgebreid. Wil je weten waarmee? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

De komende tijd wordt ons assortiment snel uitgebreid. Als eerste op de hoogte van nieuwe producten? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Enkele voorbeelden van onze vaste lage prijzen

Enkele voorbeelden van onze vaste lage prijzen