Ons verhaal

Sinds een aantal jaar help ik meerdere producenten van materialen voor de podobranche met de (online) marketing van hun bedrijven, producten en merken. Met als gevolg dat ik niet alleen enthousiast ben geworden over deze branche, maar ook steeds meer kennis heb gekregen over grondstoffen en andere materialen die veelal via de klassieke groothandel in binnen- en buitenland hun weg vinden naar gebruikers. Maar er was nog geen pure online groothandel zonder de vertegenwoordigers en het grote eigen magazijn van die klassieke groothandel. En dus bedacht ik om die op te richten en het kostenvoordeel van een online bedrijf door te geven aan elke podotherapeut en podoloog die bereid is zelf bestellingen online in te voeren.

Mijn missie met Podonova is bekende, innovatieve en duurzame materialen van hoge kwaliteit snel beschikbaar te maken. Met een online groothandel die 7 dagen per week 24 uur per dag ruime informatie biedt over de producten en waarin je makkelijk en snel kunt bestellen. Een groothandel die we vanuit een duurzaam bedrijfspand zo klimaatvriendelijk mogelijk runnen, door waar mogelijk te kiezen voor milieuvriendelijke alternatieven. Op allerlei gebieden.

Na een aantal stages bij podotherapeuten en podologen is Podonova in het najaar van 2019 gestart. Als ‘jonge’ groothandel is het assortiment nog niet compleet. Mis je een bepaald materiaal in onze winkel, wil je weten vanaf wanneer je een bepaald product bij ons kunt kopen of denk je dat we iets beter op een andere (duurzamere) manier kunnen doen? Deel dat dan aub met me.

Karen Romme, oprichter