Zolenfreesmachines OrthoDutch / De Ridder

Onze partner OrthoDutch levert sinds 2003 scanapparatuur en freesmachines aan zelfstandige podotherapeuten en podologen. En aan meerdere gespecialiseerde freeslabs. Samen met OrthoDutch bieden we je een uitgebreid assortiment aan 2D en 3D voetscanners (zowel van hun eigen merk als van RSscan), footscanplaten, scan- en modelleersoftware, freesmachines en onderdelen.

Alle OrthoDutch freesmachines zijn gefabriceerd bij een gerenommeerde Duitse machinefabrikant en worden gecompleteerd met een aluminium vacuüm opspantafel die speciaal is ontwikkeld om zolen te frezen. De krachtige onderhoudsvrije vacuümpomp is voorzien van een speciaal vuilfilter en houdt EVA-blokken stevig vast tijdens het frezen. In de machines is halogeen verlichting aanwezig voor een goed zicht tijdens het frezen. Robuuste RVS bedieningsknoppen met LED verlichting maken de bediening zeer comfortabel.

De machines zijn aan te sluiten op een ‘gewoon’ stopcontact (er is dus geen 3-fasenstroom nodig) en in de machines zijn 2 stopcontacten voor de vacuümpomp en een losse afzuiger geïntegreerd. De machines worden geleverd inclusief een complete 230VAC vacuümpomp. De speciaal geconstrueerde aluminium afzuigmond kan zowel uitgerust worden voor een kleine industriële afzuiger (doorlaat 40 mm), een krachtige industriële afzuiger (doorlaat 80 mm) of direct worden aangesloten op een centrale afzuiginstallatie.

Demo aanvragen